VACATURES IN DE KEMPEN

Je bent hier: Home » Gemeente » Hoogstraten » Diensthoofd economie en evenementen

Diensthoofd economie en evenementen

Het stadsbestuur van Hoogstraten biedt zijn burgers een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening. Daarvoor doet de organisatie beroep op gemotiveerde en betrouwbare medewerkers.

Voltijds – niveau B1-B2-B3
Contractueel – onbepaalde duur
Aanleg wervingsreserve 2 jaar

Als diensthoofd economie en evenementen werk je actief mee aan een ondernemersvriendelijk Hoogstraten en ben je verantwoordelijk voor het evenementenloket.

Wat houdt het luik economie in? De dienst volgt onder andere het lokaal economisch beleid op, verwerkt vergunningsaanvragen (horecavergunning, taxivergunning …) en staat in voor algemene dienstverlening aan ondernemers (communicatie, informatie, organisatie netwerkmomenten ,…). De dienst heeft bijzondere aandacht voor de lokale middenstand en de Hoogstraatse bedrijventerreinen.

Het evenementenloket verwerkt en biedt ondersteuning bij de vergunningsaanvragen voor evenementen en volgt grotere Hoogstraatse evenementen mee op zoals kermissen, Heilig Bloed en de Antilliaanse Feesten. Met uitzondering van enkele interne evenementen organiseert de dienst zelf geen evenementen.

Je organiseert en coördineert de dagelijkse werking van de dienst en werkt mee aan het behalen van de doelstellingen voor economie en evenementen. Je volgt als meewerkend diensthoofd zelf de belangrijkste projecten op en je zorgt mee voor de continuïteit van de dienstverlening.

Voorwaarden:

Meer informatie over de aanwervingsvoorwaarden, selectieprocedure of de functie vind je op www.hoogstraten.be/vacatures.

Aanbod:

We bieden je een boeiende voltijdse job in contractueel dienstverband. Verloning volgens wettelijk barema, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, opbouw tweede pensioenpijler en fietsvergoeding

Kandidaatstelling:

Stel je uiterlijk op 28 september 2021 kandidaat voor deze functie met je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma.

Diensthoofd economie en evenementen

Stad Hoogstraten
Dienst HRM
Vrijheid 149
2320 Hoogstraten

www.hoogstraten.be/vacatures
jobs@hoogstraten.be

 

Andere interessante vacatures

Deskundige personeelsbeheer

Deskundige personeelsbeheer

Als deskundige personeelsbeheer ben je verantwoordelijk voor de personeels- en loonadministratie van de medewerkers van stad en OCMW Hoogstraten. Je hebt een goede kennis van de sociaal-juridische wetgeving en je verleent advies in dossiers aan je team en de medewerkers.

Medewerker sanitair

Medewerker sanitair

Je plaatst en onderhoudt centrale verwarming, vloerverwarming, sanitaire installaties, gasinstallaties, warmtepompen, …

Selecteer een geldig formulier