VACATURES IN DE KEMPEN

Je bent hier: Home » Categorie » Sociaal, cultureel & sport » Deskundige cultuur

Deskundige cultuur

Voltijds – Salarisniveau B1-B3 – Onbepaalde duur

Taak: Als deskundige cultuur werk je, samen met je collega’s van het team vrije tijd, aan de uitbouw van een kwaliteitsvol vrijetijdsbeleid, op maat van Malle. Je zorgt voor een diverse programmatie, met een aanbod aan voorstellingen, optredens en andere culturele activiteiten voor diverse doelgroepen. Je coördineert en plant culturele activiteiten en projecten. Je zorgt voor een verenigingsvriendelijk klimaat, en werkt ondersteunende initiatieven uit voor verenigingen. Je beheert de culturele infrastructuur in de gemeente. Je brengt erfgoed onder de aandacht van inwoners en bezoekers. Je beschikt over een bachelordiploma. 

Einddatum sollicitaties: zondag 29 mei 2022

Schriftelijke proef: in de week van 30 mei 2022

Mondelinge proef voor wie slaagt: wordt later meegedeeld

Aanbod voor deze functies: Maaltijdcheques van 7,7 euro, fietsvergoeding of vergoeding openbaar vervoer, hospitalisatie- en groepsverzekering,… raadpleeg onze website voor meer informatie.

Heb je interesse in deze vacatures? Surf dan snel naar www.malle.be (klik op vacatures). Je vindt op onze website een brochure met meer informatie.

Heb je vragen? Contacteer ons dan via eb.ellam@leenosrep of 03 310 05 35.

Deskundige cultuur

Gemeente Malle

Tel. 03 320 05 35
eb.ellam@leenosrep

Andere interessante vacatures

All-round winkelmedewerker

All-round winkelmedewerker

Als all-round winkelmedewerker ben je dagelijks met je collega’s aan de slag om goederen te beheren en sta je mee in voor de verkoop van tuinmachines.

Bibliotheekmedewerker doelgroepweging

Bibliotheekmedewerker doelgroepweging

Als bibliotheekmedewerker doelgroepweging werk je actief mee aan de verbreding van het informatieaanbod en streef je naar de meest optimale dienstverlening.

Klusjesman

Klusjesman

Je staat in voor onderhouds- en herstellingswerken aan alle OCMW-gebouwen en eigendommen.

Selecteer een geldig formulier