VACATURES IN DE KEMPEN

Je bent hier: Home » Gemeente » Hoogstraten » Deskundige personeelsbeheer

Deskundige personeelsbeheer

Het stadsbestuur van Hoogstraten biedt zijn burgers een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening. Daarvoor doet de organisatie beroep op gemotiveerde en betrouwbare medewerkers.

Voltijds – niveau B1-B2-B3
Contractueel – onbepaalde duur
Aanleg wervingsreserve 2 jaar

Als deskundige personeelsbeheer ben je verantwoordelijk voor de personeels- en loonadministratie van de medewerkers van stad en OCMW Hoogstraten. Je hebt een goede kennis van de sociaal-juridische wetgeving en je verleent advies in dossiers aan je team en de medewerkers.

Als deskundige personeelsbeheer werk je zelfstandig dossiers of projecten van a tot z af met een grote mate van nauwkeurigheid.

Voorwaarden:

Meer informatie over de aanwervingsvoorwaarden, selectieprocedure of de functie vind je op www.hoogstraten.be/vacatures.

Aanbod:

We bieden je een boeiende voltijdse job in contractueel dienstverband. Verloning volgens wettelijk barema, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, opbouw tweede pensioenpijler en fietsvergoeding

Kandidaatstelling:

Stel je uiterlijk op 28 september 2021 kandidaat voor deze functie met je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma.

Deskundige personeelsbeheer

Stad Hoogstraten
Dienst HRM
Vrijheid 149
2320 Hoogstraten

www.hoogstraten.be/vacatures
jobs@hoogstraten.be

 

Andere interessante vacatures

Diensthoofd economie en evenementen

Diensthoofd economie en evenementen

Als diensthoofd economie en evenementen werk je actief mee aan een ondernemersvriendelijk Hoogstraten en ben je verantwoordelijk voor het evenementenloket.

Medewerker sanitair

Medewerker sanitair

Je plaatst en onderhoudt centrale verwarming, vloerverwarming, sanitaire installaties, gasinstallaties, warmtepompen, …

Selecteer een geldig formulier