VACATURES IN DE KEMPEN

Je bent hier: Home » Categorie » Openbare diensten » Directeur ouderenzorg

Directeur ouderenzorg

Woonzorgcentrum Ter Bleeke
Voltijds – Salarisniveau A4A-A4B – Onbepaalde duur

Taak: Heb jij een hart voor ouderen en een visie rond ouderenzorg? Kan jij je team inspireren tot het verlenen van topzorg aan de bewoners van ons woonzorgcentrum? Herken je je bovendien in dit profiel? • Je hebt een brede en warme kijk op alles wat met senioren te maken heeft, van de jonge senior die ontspanningsmogelijkheden zoekt tot de hulpbehoevende senior in ons WZC. • Je voelt je als een vis in het water in een overheidscontext. • Je hebt zin om in een managementteam jouw departement te vertegenwoordigen en tegelijkertijd een organisatiebrede bril op te zetten. • Je hebt goesting om vanuit een leidinggevende rol het seniorenbeleid mee vorm te geven. Ja? Solliciteer dan via www.malle.be. Kom vrijblijvend langs op woensdag 1 juni tussen 19u en 21u in WZC ter Bleeke voor een kennismaking met de functie. 

Einddatum sollicitaties: zondag 5 juni 2022

Schriftelijke proef: thuisopdracht in de week van 6 juni 2022

Mondelinge proef voor wie slaagt: wordt later meegedeeld

Aanbod voor deze functies: Maaltijdcheques van 7,7 euro, fietsvergoeding of vergoeding openbaar vervoer, hospitalisatie- en groepsverzekering,… raadpleeg onze website voor meer informatie.

Heb je interesse in deze vacatures? Surf dan snel naar www.malle.be (klik op vacatures). Je vindt op onze website een brochure met meer informatie.

Heb je vragen? Contacteer ons dan via eb.ellam@leenosrep of 03 310 05 35.

Directeur ouderenzorg

Gemeente Malle

Tel. 03 320 05 35
eb.ellam@leenosrep

Andere interessante vacatures

All-round winkelmedewerker

All-round winkelmedewerker

Als all-round winkelmedewerker ben je dagelijks met je collega’s aan de slag om goederen te beheren en sta je mee in voor de verkoop van tuinmachines.

Selecteer een geldig formulier