Administratieve duizendpoot (m/v/x)

Aertsen & Partners is een verzekeringsadviseur met kantoren in Loenhout, Hoogstraten en Brecht, die zoekt naar de beste oplossing op maat van de klant. Vertrouwen en een lange termijnvisie staan hierbij centraal.

Voor ons kantoor in Loenhout zijn wij op zoek naar een

ADMINISTRATIEVE DUIZENDPOOT (m/v/x)


Als allround administratieve medewerker ontvang en verwelkom je onze klanten en bezoekers. Je neemt de telefoon op en schakelt door naar de collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangstruimtes en de keuken, en bijv. ook alle post en bestellingen zijn bij jou in goede handen.

Plus en vooral (= ± 80% van je tijdsbesteding): samen met enkele andere collega’s zorg je voor de administratieve ondersteuning van het ganse team. Kortom: een zeer divers takenpakket.

Naar wie zijn we juist op zoek ?

Je bent communicatief vaardig, klantgericht, en positief en proactief ingesteld. Je streeft naar kwaliteit en perfectie, maar je werkt ook snel en efficiënt. Je werkt graag zelfstandig, maar je bent ook een ploegspeler. Je werkt vlot met diverse computerprogramma’s en je leert graag elke dag bij.

Je beschikt over een bachelor-diploma, bij voorkeur in een administratieve richting. Enkele jaren ervaring en wonen in de omgeving zijn pluspunten. Interesse in de “wondere wereld van de verzekeringen” én goesting in de job zijn een must.

Wat kunnen wij je bieden ?

Wij bieden je een aantrekkelijk verloningspakket met een functiegerichte opleiding. En we bieden je vooral ook een boeiende job, in een team van jonge, gedreven mensen, waarbij geen dag dezelfde is.

Benieuwd naar je nieuwe collega’s ?

Ga alvast eens kijken op onze website : www.aertsen.be

Interesse ?

Stuur een mail met je CV en motivatie naar hans.huybrechts@aertsen.be, of bel op het nr. 03 270 76 32


© 2020 Impuls Media - Privacy- & cookiebeleid - Disclaimer