Coordinator noodplanning

De gemeenten Hoogstraten, Ravels, Arendonk, Beerse, Vosselaar, Rijkevorsel, Merksplas, Baarle-Hertog hebben een samenwerkingsverband om te zorgen voor goed afgestemde nood- en interventieplannen.

De ‘Interlokale Vereniging Noodplanning Noorderkempen’ zoekt daarom voor hun cel

noodplanning 2,5 voltijds equivalent coördinator noodplanning. Hoogstraten en Ravels treden op als aanwervende gemeenten.


COÖRDINATOR NOODPLANNING

(m/v) (niveau B1-B2-B3) contract onbepaalde duur

1,50 voltijds equivalent voor stad Hoogstraten

1,00 voltijds equivalent voor gemeente Ravels

aanleg wervingsreserve - 2 jaar


Functie

Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de nood- en interventieplannen voor algemene calamiteiten of bij grote evenementen. Je werkt nauw samen met de verschillende burgemeesters en hun gemeentelijke diensten alsook alle relevante bestaande hulpverleningsorganisaties in de regio.

Je organiseert en coördineert de nodige preventieve, operationele en strategische acties waardoor de gemeenten sterk staan om calamiteiten te voorkomen of indien ze zich voordoen, ze zo professioneel mogelijk het hoofd te bieden.

Dit alles doe je samen met je collega’s coördinatoren van de cel noodplanning. Doordat er vanuit één cel gewerkt wordt kan een uniformiteit in aanpak en opbouw van procedures worden gegarandeerd.

Informatie kan vlot gedeeld worden en in overleg aangepast worden aan gewijzigde wetgeving of omstandigheden. Als team kan er een permanentiesysteem uitgewerkt en gedragen worden.


Profiel

  • Je bent in het bezit van een bachelordiploma;

  • Je hebt de opleiding postgraduaat rampenmanagement reeds gevolgd of bent bereid deze te volgen en je slaagt hiervoor (10 modules te volgen in minimum 2 jaar en maximum 3 jaar);

  • Je hebt een grondige kennis van Offi ce-toepassingen (Word, Excel, PowerPoint, Outlook …);

  • Je hebt kennis van de werking van een lokaal bestuur en van de lokale context;

  • Je kan je fl exibel opstellen qua uurregeling en bent bereid om in een permanentiesysteem te stappen.

Specifieke arbeidsomstandigheden

De coördinatoren van de cel noodplanning zijn 7/7 en 24/24 oproepbaar. Binnen de kortst mogelijke tijd kan iemand ter plaatse zijn om het voortouw te nemen in de coördinatie en afkondiging van de nood- en interventieplannen.

De tewerkstellingsplaats is dan ook één of meerdere gemeenten uit het samenwerkingsverband met back-up voor de andere gemeenten. Dit wordt bepaald aan de hand van de eigen woonplaats.


Aanbod

We bieden je een boeiende job in contractueel dienstverband – tewerkstellingsbreuk tussen 50% en 100%. Verloning volgens wettelijk barema, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, opbouw 2de pensioenpijler en fietsvergoeding.

De aanvangswedde bedraagt 2 510 euro bruto per maand (voltijds). Dit bedrag verhoogt als je relevante ervaring bewijst (maximum 8 jaar).


Kandidaatstelling

Stel je uiterlijk op 13 oktober 2020 kandidaat voor deze functie door je motivatie brief, cv en een kopie van het vereiste diploma te bezorgen aan BEIDE AANWERVENDE BESTUREN.


Voor Ravels:

Per mail: sollicitaties@ravels.be

Per post: Lokaal bestuur Ravels t.a.v.

college van burgemeester en schepenen,

Gemeentelaan 60, 2381 Ravels.


Voor Hoogstraten:

Per mail: jobs@hoogstraten.be

Per post: Dienst HRM, Vrijheid 149,

2320 Hoogstraten.


Meer info

Meer informatie over de selectieprocedure, de functie of aanwervingsvoorwaarden vind je op www.hoogstraten.be/vacatures en op www.ravels.be/Ondernemen/Vacatures/Gemeente_en_OCMW_Ravels

© 2020 Impuls Media - Privacy- & cookiebeleid - Disclaimer