Deskundige communicatie (m/v)

Deeltijds (19 uren per week) - Niveau B1-B3 - Contract van onbepaalde duur


Als je bij gemeente en OCMW Malle aan het werk gaat, kom je terecht in een divers team van ongeveer 300 collega’s. Deze staan allemaal op hun eigen manier ten dienste van de inwoners van Malle. We zijn een heel diverse werkgever. Ben je sociaal bewogen? Heb je een technische knobbel of een passie voor zorg? Ben je een kei in beleid of administratie? Sluit je aan bij ons team en laat jouw talenten tot hun recht komen. Zo maken we samen van Malle een aangename leefomgeving, waar rust en bedrijvigheid samengaan.


Taak: Je staat in voor het ondersteunen en uitvoeren van een geïntegreerd communicatiebeleid voor gemeente en OCMW Malle. Je focust hierbij zowel op externe communicatie naar de inwoners toe, als op de interne communicatie vanuit onze verschillende diensten. Je beschikt over een bachelordiploma, een rijbewijs B, en voelt je thuis in online, offline en persoonlijke communicatie.

Einddatum sollicitaties: zondag 13 september 2020

Schriftelijk examen: donderdag 17 september 2020 na de kantooruren

Mondeling examen: de datum wordt meegedeeld aan de geslaagde kandidaten

Heb je interesse in deze vacature? Surf dan snel naar www.malle.be (klik op vacatures). Je vindt op onze website ook een brochure met meer informatie.

Heb je vragen? Contacteer ons dan via personeel@malle.be of 03/310 05 35.

© 2020 Impuls Media - Privacy- & cookiebeleid - Disclaimer