Zorgkundige

VZW Prinsenhof zoekt een:

Zorgkundige C1-C2 of D1-D3


met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur,

in halftijds dienstverband (19/38 uur),

met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar


Beknopte functieomschrijving:

Als zorgkundige in WZC Prinsenhof sta je mee in voor alle facetten van de verzorging van onze bewoners, o.a. hygiëne, voeding, beweging, rust, … Je biedt hen een luisterend oor en zorgt voor een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met alle leden van het multidisciplinair team. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige.


Profiel:

Je bent een hulpvaardig en integer persoon. Je bent geëngageerd en geïnteresseerd in ouderenzorg. Je staat graag ten dienste van anderen en je kunt je flexibel opstellen.


Verdere informatie:

Je bent titularis van een diploma / getuigschrift van zorgkundige en je bent in het bezit van een visum van zorgkundige. Je dient te slagen voor de selectieprocedure.

Een infobrochure met een uitgebreide functiebeschrijving, de wedde, een overzicht van de aanwervingsvoorwaarden en de diplomavereisten, de selectieprocedure e.d. kun je terugvinden op de website.


Heb je interesse voor deze uitdagende job?

Bezorg je sollicitatiebrief en CV, een uittreksel uit het strafregister én een kopie van je diploma en visum aan de personeelsdienst uiterlijk op 10 november 2020.

Je verstuurt je schriftelijke kandidatuur aangetekend per post t.a.v. het vast bureau of je dient je kandidatuur in per e-mail.


Meer info

03 340 00 13 (14)

job@rijkevorsel.be

www.rijkevorsel.be/vacatures
© 2020 Impuls Media - Privacy- & cookiebeleid - Disclaimer