VACATURES IN DE KEMPEN

Je bent hier: Home » Categorie » Zorg & gezondheid » Verpleegkundigen en/of zorgkundigen

Verpleegkundigen en/of zorgkundigen

Onbepaalde duur – regime bespreekbaar

Woonzorgcentrum Sint-Maria beheert 108 bedden. Een geëngageerd team streeft steeds naar kwalitatieve zorg in een thuisvervangend woonklimaat voor de bewoners.

Om onze dienstverlening te continueren, zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen en zorgkundigen om ons team te versterken.

Momenteel hebben wij een openstaande vacature voor onbepaalde duur voor de functie van verpleegkundige of zorgkundige – regime bespreekbaar.

Zie je het als een uitdaging om bijkomend ervaring op te doen in een woonzorgcentrum? Spreekt het jou bovendien aan om bij te dragen aan het welzijn van onze bewoners, dan ben je bij ons woonzorgcentrum van harte welkom!

Vereiste profiel:

  • Houder van het diploma van verpleegkundige (gegradueerd of bachelor) of student zijn in afstudeermodule OF Houder van het diploma van zorgkundige én houder van een zorgkundig visum (geregistreerd als zorgkundige door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid)
  • Voldoen aan de taalvereisten.

Hoe solliciteren?

De schriftelijke kandidaturen moeten toekomen bij de personeelsdienst, Gasthuisstraat 11, 2960 Brecht, (of via e-mail naar personeel@ocmwbrecht.be), samen met de bewijzen van diplomavereisten. Voor meer informatie of een volledige functieomschrijving kan je terecht op de personeelsdienst van OCMW Brecht, elke werkdag van 9u tot 16u, via tel. 03 330 11 20 of via bovenvermelde e-mail.

Verpleegkundigen en/of zorgkundigen

OCMW Brecht
t.a.v. personeelsdienst
Gasthuisstraat 11
2960 Brecht

Tel. 03 330 11 20
personeel@ocmwbrecht.be

 

 

Andere interessante vacatures

Technieker

Technieker

Wij zoeken een technieker voor 2- en 4-takt motoren, plaatsen en herstellen van robotmaaiers.

Selecteer een geldig formulier